Maidanezii si Republica Judecatoreasca

Categorii:Arcu' lu' Marcu
Daniel

Tocmai ce ma pregateam sa incep finalizarea unui material despre perioada prigoanei din anii ’50, ca naiba m-a pus sa deschid televizorul! Am aflat cum CCR a invalidat Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu din functia de Presedinte al Romaniei, motivand in prima instanta ca nu a fost intrunit cvorumul de 50% + 1 din totalul alegatorilor de pe listele permanente.

Mi-am adus aminte ca, in urma cu 7 zile, m-am infranat dintr-o pornire „la cald”, in urma porcariilor puse la cale impotriva poporului roman de reprezentantii de frunte ai Ministerului Public: procurorii Parchetului General si ai DNA, magistratii din componenta CSM, judecatorii de la CCR. Intimidari securiste de moda veche, razii pe ulitele satelor, refuzul de intrunire pentru a lua act de demisia Monei Pivniceru din magistratura, arderea Constitutiei pe rugul intereselor partinice, culminand in ultima instanta cu nesocotirea de catre 2.000 de bugetari-magistrati a vointei populare exprimata prin vot de 7.400.000 de romani.

Lovitura fulgeratoare a Republicii Judecatoresti a anulat votul democratic din 29 iulie 2012

Lovitura fulgeratoare a Republicii Judecatoresti a anulat votul democratic din 29 iulie 2012

Democratie inseamna puterea poporului. Prin lovitura fulgeratoare aplicata cu un X pe buletinele majoritatii de catre o minoritate, am devenit martorul instaurarii Republicii Judecatoresti in Romania. Institutia liberului arbitru nu mai functioneaza de ani buni in tarisoara asta batjocorita de o mana de oameni fara constiinta, fara minima moralitate, fara credinta in binele colectiv. Aveam nevoie de aceasta ultima dovada suprema de nesupunere in fata principiilor democratiei din partea celor care ar trebui sa le apere, ca sa stim ca puterea judecatoreasca este in stare sa ingenuncheze o tara. Cu biblia intr-o mana si carnetul de partid in buzunar, aparatorii legii s-au transformat in acuzatorii unui intreg popor.

In clipa in care lupta politica parlamentara se muta in salile de judecata si in camerele de ancheta, magistratii devin partizanii unei cauze. Atunci e semnul ca sistemul a fost infrant de pozitia autoritarista a „justitiarilor” in fata fiecarui cetatean elector. Daca influenta pozitiei ocupate de unul sau altul in aceasta schema piramidala s-a dovedit malefica, transformand in abuz orice decizie adoptata, puterea poporului este confiscata. Romania este condusa cu buna stiinta pe culmile minciunii, ale manipularii, ale genocidului, ale subminarii economiei, ale subjugarii intereselor comune, ale intolerantei, ale inculturii, ale distrugerii sentimentului national.

Romania este a noastra. Romania va ramane democratica atat timp cat votul meu si al tau nu este siluit pe roata intereselor politice si financiare ale unui grupari mafiote. Romania este a romanilor cata vreme toti se fac auziti. Romania nu poate fi neglijata, nu poate fi cenzurata, nu poate fi arestata doar asa, ca i s-a sculat demisului Basescu Traian in Republica Judecatoreasca pe care o conduce. A avut sansa sa paraseasca demn scena, dar n-a facut-o, asmutind si 2.000 de „justitiari” pe noi. Acum e momentul sa afle si el cum e sa fii haituit de 7.400.000 de maidanezi in plina strada.

4 comentarii

 1. altmarius
  22/08/2012 at 14:46

  De acord integral. Am preluat o parte semnificativa din acest articol si la mine.

 2. Daniel
  22/08/2012 at 16:04

  @altmarius: Multam Marius pentru preluare, e bine sa ne simtim cat mai multi de-aceeasi parte a baricadei.

 3. Dragos din Piatra
  Dragos din Piatra
  22/08/2012 at 16:40

  Traian Băsescu: „Voi fi preşedintele tuturor românilor care au stat acasă la referendum”
  Traian Băsescu nu i-a uitat pe românii care l-au ajutat să se întoarcă la Cotroceni. În primul discurs ţinut după invalidarea referendumului de către CCR, Băsescu s-a angajat să-i reprezinte cu responsabilitate pe toţi românii care au stat acasă la referendumul din 29 iulie.

  „Vă mulţumesc pentru efortul din ziua referendumului, când aţi ales să staţi acasă şi să nu faceţi absolut nimic. E un gest de înaltă ţinută civică să-ţi asumi rolul de om care stă şi nu face nimic. Vă mulţumesc pentru efort şi vă promit că voi fi un preşedinte demn pentru toţi cei care aţi stat acasă”, a spus Traian Băsescu

  El nu i-a uitat nici pe românii care au votat la referendum. „Cei 7,4 milioane de români care au optat pentru demiterea mea au termen 24 de ore să părăsească ţara. Asta dacă nu cumva preferă să se trezească cu procurorii DNA la uşă”, i-a avertizat Băsescu. După care a încheiat apoteotic: „Chivas, dragostea mea, am învins!”
  http://www.timesnewroman.ro/politic/7762-traian-basescu-voi-fi-presedintele-tuturor-romanilor-care-au-stat-acasa-la-referendum

 4. Daniel
  23/08/2012 at 09:56

  @Dragos: Vorba lui Badea, daca n-ar fi tragic ceea ce se intampla, ar fi cea mai haioasa comedie. Asa, ramane o tragicomedie a unei trupe de profesionisti jucata in fata a 7,4 milioane de spectatori platitori. 🙁

Lasă un răspuns

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url