Din lumea celor cu goagal la cap

Categorii:Arcu' lu' Marcu
Daniel

Bai frate, nu trece o zi fara sa ma izbesc de mostre ale prostiei umane, bine ambalate in staniol! Pompoase, stralucitoare, gata oricand sa dea o pauza logicii firesti si bunului simt al masurii. Mare lucru sa stii de unde incepi si pana unde te-ntinzi fara sa aduci prejudicii ochiului mintii…

Plapuma colectionarului e-n functie de volumul de informatii comprimat pe o suprafata de aproximativ 1.400 centimetri cubi, cam cat ne duce capul in ziua de azi. La unii mai mult, la unii mai putin, la altii deloc. Trist e ca specimenele din urma se inmultesc si au inceput sa ia cu asalt cetatea filatelistilor, cum exemplificam si-ntr-un alt material din urma cu aproape 2 ani.

Reclama care face toti banii :) - "Colectie timbre din toata Romania. Noi sau Second Hand."

Reclama care face toti banii 🙂 – „Colectie timbre din toata Romania. Noi sau Second Hand.” 

De data asta, ma limitez in a arata un exemplu de prostie platita cash catre platforma de promovare Google. Cu alte cuvinte, o dedicatie fara numar din lumea celor cu goagal la cap, in care un neavenit de-si scoase din palarie saitu’ de anunturi gratuite ne zice verde-n fata cu reclama: „Colectie timbre din toata Romania. Noi si Second Hand.

Musai simt nevoia de-o lamurire academica. Bre, n-auzi, cum le dai: la kil sau la bucata? 🙂

Un comentariu

  1. Cornelius Ionescu
    31/03/2012 at 19:31

    Este un anunţ superb. M-a interesat cu mult mai mult decât transferurile dintre clanurile parlamentare. Abia aştept să-i văd timbrele secondhăndite din Teleorman, Vâlcea, Romanaţi. Poate are şi din Pantelimon! Şi după cum vezi 186 de suporteri au apăsat de zor pe tastele +1 !! Succesuri!

Lasă un răspuns

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url