TVR cauta vedete printre colectionari

Categorii:Arte
Daniel

La sfarsitul lunii martie am primit un e-mail de pe contactul blogului, caruia am sa-i dau curs acum. Stiu, din titlu pare ceva haios (unde ai mai vazut colectionar care „sa dea din casa”, si pe-un post national, pe deasupra!), dar am senzatia ca sunt si unii dornici sa apara in luminile reflectoarelor printre noi, astia mai cuminti.

Mesajul, sau mai bine zis, invitatia de participare la TVR 2, intr-o noua emisiune dedicata pasiunilor si, implicit, pasionatilor, ii apartinea chiar producatoarei Mirela Gruita (care a mai produs, printre altele, emisiunea „Lumea de aproape„).

Mirela Gruita - realizator si producator al emisiunii Hobbyceiuri, pe TVR 2

Mirela Gruita - realizator si producator al emisiunii Hobbyceiuri, pe TVR 2

Intr-o lume tot mai grabita, mai nervoasa si mai pragmatica, grupurile celor care mai afla ragazul de a-si cultiva pasiunile fac figuri aparte. TVR2 lanseaza din 3 aprilie 2011, ora 10.oo, emisiunea Hobbyceiuri, emisiune cu si despre colectionari, cu si despre oameni cu pasiuni extraprofesionale.
Puteti fi si voi eroii povestilor noastre, puteti sa ne scrieti despre prietenii vostri colectionari si sa ne trimiteti fotografii ale colectiilor voastre. Urmariti-ne in fiecare duminica la ora 10,00 pe TVR2 pentru a reusi impreuna sa facem mai mare comunitatea hobbystilor. Ne gasiti pe Fecebook.com/Hobbyceiuri.
Va multumesc si va astept, Mirela Gruita, realizator si producator Hobbyceiuri

Acum, ca orice colectionar scrupulos in cautarile si cercetarile sale, sa vedem ce am aflat despre Hobbyceiurile cu pricina. Cica programul se adreseaza celor care stiu, vor si pot sa faca ce le place. Are formatul unei emisiuni-magazin, cu doi prezentatori (Catalina Filip Coapsi si directorul de imagine Iulian Ene – ca personaj in prezentare). „Hobbyceiuri” va cuprinde mai multe reportaje despre oameni si pasiunile lor, cu informatii din lumea hobby-stilor, cu povesti ale oamenilor simpli care, prin pasiunile lor, si-au implinit viata. Prima editie i-a avut ca eroi principali pe Sandra Pralong, pasionata de pictura, si pe nea Nidu, din Stoenestii de Arges, care are o pasiune mai putin obisnuita: construieste trascalete. Reporterii emisiunii sunt Catalina Filip Coapsi, Monica Moldoveanu, Manuela Albu, iar producator este Mirela Gruita.

Mirela Gruita se numara printre castigatorii concursului de proiecte de emisiuni pentru TVR 1 si TVR 2, organizat de televiziunea publica. In concurs au fost depuse 130 de proiecte, din care 15 au fost castigatoare, iar dupa negocierile care au avut loc intre TVR si castigatori emisiunile au intrat deja in grila de primavara a celor doua posturi. Din pacate, pana in prezent, pe site-ul TVR 2 nu figureaza inregistrarea primei emisiuni.

Pentru a aparea in viitoarele editii, doritorii, colectionari sau pasionati, o pot contacta si direct pe realizatoarea programului, pe urmatoarea adresa de e-mail: mirela.gruita@tvr.ro

P.S.: Singurul minus il remarc in ceea ce priveste lansarea blogului emisiunii, pornit pe 31 martie si lasat deja in paragina.

Un comentariu

  1. titorencu romeo
    titorencu romeo
    08/04/2011 at 11:15

    foarte interesanta emisiunea , in sfarsit se gandeste cineva si la noi , poate si prin modul acesta vom atrage tot mai multi tineri spre aceste pasiuni si sa inteleaga ca mai bine dai bani pe timbre , monede , bancnote sau alte chestii decat sa ii arunce pe tigari , bautura si alte nebunii. Un lucru imi doresc ca acesti producatori sa faca diferenta intre un colectionar adevarat si un bisnitar

Lasă un răspuns

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url