Curatenia de Craciun

Categorii:Inceputuri
Daniel

De 3 zile sunt in curatenie generala cu Monica si fiecare incearca sa-si faca treaba cat mai bine.  Ea da un inteles nou notiunii de spatiu, iar eu nu ma las mai prejos eliberand clasoarele. Cred ca vesnica problema pentru fiecare colectionar este cea a lipsei de spatiu de lucru si nevinovata uitare a obiectelor pastrate de-a lungul timpului.

Daca in ceea ce priveste prima problema caut modalitati de a ma desparti de unele piese filatelice fara prea mare durere, alcatuind loturi pentru alti colectionari, in privinta memoriei suprasolicitate am patit-o pentru prima oara. Am avut la vanzare o carte postala pe care nu am mai gasit-o nici pana in ziua de azi. Noroc ca americanul a fost un om cu care am putut sa ma inteleg, oferindu-i ceva asemanator.

Cu spiritul Craciunului in suflet, azi am purces si la o postare inedita, cu pret simbolic de pornire – 1 leut. Pentru ca asa este omeneste si prieteneste intre colectionari: cel care are mai multe este obligat moral sa daruiasca, din cand in cand, si unora mai nevoiasi sau care se afla la inceput de drum.

2 comentarii

 1. ana
  ana
  29/12/2009 at 12:08

  Imi place bradul vostru 🙂

 2. Daniel
  Daniel
  13/01/2010 at 23:53

  ana: Fain ca-i verde tot anul, sau toti anii… ma rog 🙂

Lasă un răspuns

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url